Logo
Logo

Schade

Bij Emil Frey Mobility willen we ervoor zorgen dat uw ervaring met onze shortlease service zo probleemloos mogelijk verloopt, zelfs in het geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals schade aan het voertuig. Daarom hebben we een overzichtelijk stappenplan samengesteld over wat te doen in geval van schade.

Als u meer wilt weten over ons schadeafhandelingsproces en welke stappen u moet volgen in geval van schade aan uw shortlease auto, lees dan verder op onze pagina over schade. 

Onderhoud

Het onderhouden van uw shortlease auto is cruciaal voor een veilige en betrouwbare rijervaring. Als bestuurder heeft u de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat uw auto de nodige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ondergaat, inclusief de APK- keuringen. Merkt u een melding op in het dashboard of ontvangt u een onderhoudsverzoek van ons? Het is dan eenvoudig om online een afspraak in te plannen bij de merkdealer op een moment dat u het beste uitkomt.

Vermeld bij het maken van een onderhoudsafspraak dat u rijdt met een auto van Emil Frey Mobility, zodat we de servicetijd kunnen minimaliseren en u snel weer op weg kunt. Veelal is het onderhoud binnen 1 tot 1,5 uur gepiept. En als u wacht, kunt u gebruikmaken van onze services bij de merkdealer. Wanneer u een vervangende auto nodig heeft, regelen wij er een uit de klasse net onder uw huidige shortleaseauto.

En als uw bedrijfswagen om Ad-Blue vraagt? Dit kunt u eenvoudig zelf bijvullen, om zo zorgeloos mogelijk door te rijden. Zorg voor uw auto, en uw auto zorgt voor u – samen met Emil Frey Mobility.

Behoefte aan direct contact? 

phone Bel ons team bij Emil Frey Mobility op 030-7533505 voor ondersteuning. 

Professioneel herstel van ruitschade 

Heeft u ruitschade aan uw voertuig? Geen zorgen! Bij Emil Frey Mobility werken we samen met de experts van 123RUIT.nl voor een professionele en snelle service. Onze partner 123RUIT.nl staat bekend om zijn vakbekwame ruitherstellers, die met hun uitgebreide kennis zorgen voor een zorgvuldige reparatie van uw voertuig.  

Eenvoudig en snel een afspraak maken

radio_button_unchecked Telefonisch: Bel 088-1850500 om direct een afspraak te plannen. 
radio_button_unchecked Online: Voor uw gemak kunt u ook online uw schade melden.

Uw shortleaseauto afmelden: een eenvoudig proces

Wilt u uw shortleaseauto afmelden? Geen probleem, dit proces is simpel en flexibel ingericht om aan uw behoeften te voldoen. Hier is hoe u het kunt aanpakken:

  • Inleverafspraak maken
    Maak online een afspraak voor het inleveren van uw auto. Let op: plan uw afspraak minimaal drie werkdagen vooruit.
  • Inleveropties
    Wanneer het tijd is om uw auto in te leveren, bieden wij u twee handige opties: U kunt kiezen tussen het inleveren van uw auto bij een van onze vestigingen, of gebruik maken van onze ophaalservice, waarbij wij uw auto ophalen op een locatie naar keuze.

    radio_button_unchecked Vestiging:  Lever uw auto in bij onze vestiging in Baarn of Oirschot.
    radio_button_unchecked Ophaalservice: Liever het gemak van ophalen? Wij kunnen uw auto ophalen op een locatie naar keuze, zoals thuis of op kantoor. De standaard ophaalkosten zijn € 95,- excl. BTW (en eventuele tol- en veerkosten). Bij inlevering bij een van onze Emil Frey Merkdealers geniet u van een speciaal tarief van slechts € 45,- excl. BTW.

Eindcontrole en verantwoordelijkheid
De definitieve controle op schade, kilometerstand en brandstof vindt plaats op een van onze vestigingen. U blijft verantwoordelijk voor eventuele schades tot het moment van de officiële overdracht.

Afhandeling en nazorg
Na de eindinspectie verzorgen wij een vlotte afhandeling en sturen u een eindafrekening. 
phone Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via 030-7533505 

Tip voor een zorgeloze overdracht: maak foto's van uw auto bij het achterlaten om later eventuele misverstanden over schades te voorkomen. 

Contact