Logo
Logo

Welkom bij Emil Frey Mobility 

Inspelen op de vraag naar flexibele mobiliteit

“We willen een oplossing bieden voor een ieder die een auto nodig heeft maar deze niet wil kopen of leasen”, verklaart Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland.

Op zoek naar een zakelijke auto om een tijdelijke vervoersbehoefte op te lossen? Dan is een zakelijke shortlease auto van Emil Frey Mobility de oplossing. Het is flexibeler dan leasen en goedkoper dan huren. Kortom, een ideale combinatie om van te profiteren.

De auto’s zijn reclame vrij en komen rechtstreeks van onze eigen dealerbedrijven. Hierdoor kan Emil Frey Mobility de auto’s tegen scherpe tarieven aanbieden. Van een kleine personenauto tot een grote bakwagen met laadklep op B rijbewijs. Bij Emil Frey Mobility heeft u een keuze uit meerdere merken en modellen zowel op geel kenteken in EV, hybride of benzine als grijs kenteken in diesel of EV.

Binnen 2 werkdagen kunt u in een zakelijke auto rijden en het contract is na één maand per dag kosteloos opzegbaar. De auto’s kunnen op locatie in Nederland worden afgeleverd door eigen chauffeurs of met eigen materieel.

Voor noodgevallen, in geval van niet rijdbare schade of de auto is technisch niet meer rijdbaar bel met het 24/7 noodnummer phone 026–35 53 491 welke ook op de sleutelhanger vermeld staat. Onze hulpdienst helpt u graag weer op weg.

Ontdek de uitgebreide service van Emil Frey Mobility! 

Of u nu te maken heeft met schade, onderhoud, ruitschade of het afmelden van uw shortleaseauto, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw shortlease-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met heldere stappenplannen, professionele partners en flexibele opties voor afhandeling, streven we ernaar om uw mobiliteit naadloos te laten verlopen. Ontdek hier hoe we u kunnen helpen en maak gebruik van onze toegankelijke ondersteuning om zorgeloos de weg op te gaan.

Shortleasen

De concurrerende shortleasetarieven kunt u gemakkelijk opvragen door ons een bericht te sturen. U rijdt al in een shortlease auto vanaf € 465 excl. BTW per maand

Geen langlopende verplichtingen gewoon duidelijk en transparant.

Shortlease-/ Huurauto afmelden

Heeft u een shortlease auto van Emil Frey Mobility en wilt u deze afmelden?

Vul gemakkelijk en snel dit formulier in en wij nemen contact met u op voor de definitieve ophaaldatum en tijdstip! 

Contact