Logo
Logo

Schade? 

Wat zijn de vervolgstappen voor mij?

Heeft u schade? 
Maak dan direct een melding bij ons

Gelieve de schade binnen 24 uur te melden via e-mail aan verhuur@emilfreymobility.nl.

Schadeformulier en foto's

Gelieve het schadeformulier en foto's binnen 48 uur in te dienen. Wij bieden hiervoor twee mogelijkheden: 

  1. Vul het schadeformulier in en stuur het samen met foto's naar ons correspondentieadres in Baarn, of verstuur deze per e-mail
  2. Maak gebruik van MobielSchadeMelden om de schade snel en gemakkelijk online te melden. Hier kunt u het schadeformulier direct invullen, foto's uploaden en de melding afronden. 
Kunt u niet meer verder rijden?

Als u niet verder kunt rijden, bel dan onze mobiliteitsservice op +31 26 355 34 91. Wij staan 24/7 klaar om u te assisteren.

Wie is er verantwoordelijk?

Let op: Schade door nalatigheid of onzorgvuldig gebruik van de auto kan voor uw rekening komen. Dit omvat onder meer het niet juist onderhouden van vloeistoffen, het tanken van de verkeerde brandstof of andere zaken zoals rijden onder invloed.

Eigen risico

Bij reguliere schade wordt een eigen risico in rekening gebracht: € 300,- voor personenauto's en € 450,- voor bestelauto's en personenbussen. Bij bovenhoofdse schade (bijvoorbeeld een bakwagen tegen/onder het viaduct) is het eigen risico € 5.000,-.

We begrijpen dat het ervaren van schade aan uw voertuig vervelend kan zijn, en ons team staat klaar om dit proces zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen. Indien u vragen heeft, helpen wij u graag verder.

minor_crash Oeps! Een botsing?! 

Voor een snelle afhandeling van schade vragen we je om het schadeformulier samen in te vullen en te ondertekenen. De verzekeringsgegevens staan op de groene kaart van de auto. 
Vul de achterkant zo volledig mogelijk in. Als de tegenpartij niet bekend is, doe dan aangifte bij de politie en stuur ons een kopie van het rapport binnen 48 uur. 

Meld de opgelopen schade binnen 24 uur via verhuur@emilfreymobility.nl.
Stuur het ingevulde formulier met foto's binnen 48 uur naar ons in Baarn of gescand per e-mail.

Aanvullingen bij een niet-verhaalbaar eigen risico

Ruitschade eigen risico
  • Een sterretje in de voorruit? Wij zijn dan genoodzaakt om €75,- eigen risico in rekening te brengen.
  • Vervanging van de voorruit bij een barst of niet-repareerbare ster kost €300,- voor personenauto's en €450,- voor bestelauto's en personenbussen.
Bandschade
  • Wij proberen altijd eerst de band te repareren. Deze reparatiekosten van een lekke band kunnen worden doorbelast tot aan het maximum van het eigen risico.
  • Bij onherstelbare schade wordt de band vervangen en wordt maximaal het eigen risico doorbelast. 
Afwijkend eigen risico voor jonge bestuurders
  • Voor bestuurders jonger dan 24 jaar kan het eigen risico verhoogd worden naar €500,- voor Geel-kenteken (Personenauto's) en €700,- voor Grijs-kenteken (Bedrijfswagens).
Staffel eigen risico
  • Bij meerdere niet-verhaalbare schades binnen één jaar kan Emil Frey Mobility een oplopend eigen risico hanteren, tot €750,- voor Geel-kenteken en €1050,- voor Grijs-kenteken bij de derde schade.
  • Bij de derde niet-verhaalbare schade binnen één jaar behoudt Emil Frey Mobility zich het recht voor om de overeenkomst per direct te ontbinden.
Hoogte eigen risico binnen 1 jaar
 Geel-kenteken (Personenauto's)Grijs-kenteken (Bedrijfswagens)
1e schade€ 300,-€ 450,-
2e schade€ 500,-€ 700,-
3e schade€ 750,-€ 1050,-

Contact