Logo
Logo

HELLO YOU!

Welkom bij de revolutie in mobiliteit met XPENG, het innovatieve automerk dat de toekomst van autorijden herdefinieert! XPENG Motors heeft een strategische samenwerking gesloten met Emil Frey Nederland. Deze samenwerking heeft voor nu geleid tot de opening van twee locaties in Nederland, te weten vestigingen in Rotterdam en Utrecht.

Wat deze samenwerking zo bijzonder maakt, is niet alleen de geografische expansie naar Nederland, maar ook het feit dat beide merken dezelfde kernwaarden omarmen. Emil Frey, met zijn rijke geschiedenis binnen Automotive, staat bekend om zijn toewijding aan klant- en servicegerichtheid. Deze waarden sluiten volledig aan bij de visie van XPENG. Voor XPENG is mobiliteit niet slechts een rit van A naar B, maar een naadloze aansluiting bij de verlenging van de levensstijl van de klant. In de wereld van XPENG draait alles om:

Technologie Gedreven Innovatie: XPENG is niet zomaar een automerk; het is een pionier in de revolutie van elektrische voertuigen. Met geavanceerde technologieën biedt XPENG niet alleen een milieuvriendelijke, maar
ook een buitengewoon krachtige rijervaring.

Slimme Connectiviteit: Diepgeworteld in technologie staat XPENG bekend om zijn geavanceerde infotainmentsystemen en door AI aangestuurde functies. Hiermee wordt de rijervaring naar een hoger niveau van intelligentie en connectiviteit getild.

Veiligheid & Tech-innovatie: XPENG integreert vooruitstrevende veiligheidstechnologieën in zijn voertuigen, waarmee het niet alleen voldoet aan, maar de verwachtingen overtreft op het gebied van veiligheid.

Duurzaamheid en Tech-gedreven Visie: Als techbedrijf met een missie voor duurzaamheid en milieubewust zijn, dragen we bij aan een groenere toekomst van mobiliteit.

Kortom, beleef met Emil Frey XPENG een nieuw tijdperk van mobiliteit, waar technologie en innovatie hand in hand gaan voor een betere wereld!

Hét merk van XPENG Center