Logo
Logo

De expert in elektrisch, hybride en waterstof rijden

Hyundai Wittenberg is uw autodealer in de regio Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht. U kunt bij Wittenberg terecht voor zowel koop, (private/zakelijk) leasing, als schade en onderhoud aan uw auto. Bij Hyundai Wittenberg kunt u rekenen op transparante service en professionele dienstverlening. Altijd met een persoonlijk karakter, want bij Wittenberg ervaart u een familiegevoel, voelt u zich thuis, herkent u ons en wij u. 

Onze mensen maken het verschil. Zij zorgen voor de kwaliteit die u en uw auto verdienen, samen met het ruime assortiment nieuwe en jong gebruikte Hyundai-modellen. Al jarenlang doen we er bij Hyundai Wittenberg alles aan om u zorgeloos op weg te helpen en te houden, omdat we geloven in ons product en genieten wanneer u tevreden bent én blijft over onze prestaties.

Van compacte stadsauto’s tot ruimte gezinsauto. En van benzine tot aan hybride en elektrisch rijden. Hyundai Wittenberg heeft het.

Bij ons eigen schadeherstelbedrijf in Baarn herstellen wij uw Hyundai met originele Hyundai-onderdelen. Zo bieden wij alles onder één dak.

Hét merk van Wittenberg

Plan onderhoud bij Wittenberg

Via de online werkplaatsplanner van Wittenberg plan je eenvoudig, gemakkelijk en snel je werkplaatsafspraak.